İzmit/KOCAELİ Çukurambar/ANKARA

Mersin Dershaneleri

Mersin Dershaneleri
Hızlı Okuma Kursu

Mersin dershaneleri olarak online veya yüz yüze sınıf kursu veya özel ders veriyoruz. Alanında uzman, tecrübeli öğretmenler ile çalışıyoruz. Bütün branşlardan birebir özel ders veriyoruz.

Mersin Dersahaneleri, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini okula yardımcı sınavlara hazırlık dersleri vermekteyiz. Lise sonrası öğrenciler için sadece sınavlara hazırlık özel ders veriyoruz. Öğretmenlerimizin hepsi Meb ve Ösym müfredatına göre derslerini anlatmaktadırlar.

Mersin Dershaneleri

Popüler Hoca kurslarımızdan istediğiniz derslerden birebir özel dersleri online veya yüz yüze evinizde alabilirsiniz.

Popüler Hoca kurumları Mersin ve tüm ilçelerinde evinize öğretmen gönderiyoruz. Derslerimizin gün saatlerini öğrenci ve velinin uygun olduğu gün ve saatte vermekteyiz.

Popüler Hoca kurumları Mersin dershaneleri arasında en fazla online veya yüz yüze özel ders anlatan eğitim kurumudur.

Lgs Kursu, Yks Kursu, Yös Kursu, Dgs Kursu, Ales Kursu, Kpss Kursu hakkında bilgi almak için Mersin Dershaneleri sorumlusu ile iletişime geçebilirsiniz. Size ayrıntılı bilgi verecektir.

Mersin Dershaneleri Ücretleri

Ücretlerimiz online birebir olması durumunda kalabalık sınıf derslerini ücretlerine karşılık gelmektedir. Kurumumuz online özel ders anlatımı konusunda Türkiye’nin en iyi, en fazla öğrencisi olan kurumudur.

Mersin en iyi dershanesi olduğumuzu iddaa ediyoruz. Online derslerimize başlamadan önce öğretmenlerimizden ücretsiz 15-20 dakikalık deneme dersi almanızı tavsiye ederiz. Her yıl Lgs sınavlarında Türkiye birinci çıkartmaktayız. Yks için ilk yüzde 4-5 öğrencimiz olmaktadır.

Mersin dershaneleri olarak öğrencilerimize özel ders almalarını tavsiye ediyoruz. Online özel ders ücretlerimizi düşük tutuyoruz. Neden özel ders almaları diye sorulursa sınıf derslerine göre 8-10 kat daha fazla etkilidir.

Mersin Vip dershane fiyatları için kurs merkezimizle görüşebilirsiniz. Kişiye özel kurs programlarımızdan yararlanarak istediğiniz üniversite ve bölümleri kazanabilirsiniz.

İlkokul  öğrencileri için okuma yazma, temel matematik, fen ve ingilizce derslerinden özel derslerimiz bulunmaktadır. Online veya yüz yüze birebir özel ders almanız olarak okuma yazma kısa zamanda çözüme ulaşır.

Ortaokul öğrencilerine matematik, fen, türkçe, ingilizce ve sosyal derslerinden online veya yüz yüze birebir özel ders alabilirsiniz. Lgs Hazırlık kursuna katılabilirsiniz. Hızlı Paragraf çözümü tekniklerini muhakkak almalısınız.

Lise öğrencilerine ise okula yardımcı tüm derslerden özel ders veriyoruz. Ayrıca Mersin Dershaneleri olarak tyt ayt, msü sınavlarına hazırlıyoruz.

Üniversite öğrencileri, mezunlar için KPSS, DGS, ALES, YDS ve YÖKDİL kursları branşında uzman akademik kadromuz tarafından verilmektedir.

Mersin dershaneleri en iyisi

Türkiye’nin en iyi öğretmenlerinden online ve yüz yüze ders alabilirsiniz.

Özel dersleri online yada evinizde özel ders olarak birebir alabilirsiniz.

Türkiye geneli 6. sınıf, 7. sınıf, Lgs 9. sınıf, 10. sınıf, 11. sınıf ve tyt-ayt deneme sınavlarına ücretsiz olarak her hafta katılabilirsiniz.

Derslere memnun olduğunuz sürece devam edersiniz.

Öğrenci ve velilerle sözleşme imzalanmaz.

Özel dersi aldıktan sonra ödemelerinizi haftalık olarak yapabilirsiniz.

Kurs Ders Ücretleri Ödemesi

Kurs ödemelerini veya özel ders ödemelerini dersler yapıldıktan sonra kredi kartı veya kurum hesabına havale, eft, fast yoluyla yapabilirsiniz.

indir

 

Mersin Dershaneleri Şubelerimizle İrtibat

İlkokul sınıf  eğitmenleri, LGS , YKS, YÖS, KPSS, ALES derslerimiz hakkında bilgi almak için 0532 621 1141 numaralı telefonumuz ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer kurslarımız hakkında bilgi almak isterseniz lütfen arayınız. Eğitim danışmanlarımız sizlere ayrıntılı bilgi verecektir.

Mersin Dershaneleri Whatsapp hattımızdan kursumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Ön kayıt formunu doldurarak kursumuzla iletişim kurabilirsiniz.

Önemli not: Bizden ders alan öğrencilere haftada bir online deneme uygulanmaktadır.(LGS YKS öğrencilerine) Bütün öğrencilerin katılımını istemekteyiz. Günlü sınav olduğu için belirtilen tarihlerde yapılması gerekmektedir.

Merak Edilenler

Ders almaya başlamadan önce, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?

Evet, 15-20 dakikalık deneme dersi imkanımız vardır. Deneme dersi sonrası uyuma bakılır gerekirse tekrar başka bir öğretmenimiz ile deneme dersi yapılabilir.

Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?

Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmekteyiz.

Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuç veriyor mu?

Evet, vermektedir, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk sebeplerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve eğitimcilerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders fiyatlarımızda kampanya başlattık. Bizleri arayarak, ya da aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Telefon aramalarınıza veya whatsapp mesajlarınıza anlık olarak yanıt vermekteyiz.

    mersin dershaneleri

    mersin dershaneleri

    mersin dershaneleri

    mersin dershaneleri

    mersin dershaneleri

    mersin dershaneleri

    Hızlı Okuma Kursu
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Programlar ve Özel Ders Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
    Mesaj gönder
    1
    WhatsApp İletişim
    Merhaba, POPÜLER HOCA' dan geliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
    Call Now Button