İzmit/KOCAELİ Çukurambar/ANKARA

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece
Hızlı Okuma Kursu

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece olarak kursumuzu alanında uzman ve tecrübeli eğitmenler tarafından online olarak Türkiye’nin her iline ve ilçesine vermekteyiz.

Hızlı okuma kursu ikiye ayrılır.

  • Paragraf teknikleri, Meb ve Ösym sınavlarına girecek tüm adayların alması gereken kurstur.
  • Hızlı okuma kursunu okumasını hızlandırmak isteyen herkes alabilir. İlkokul öğrencileri için seri okuma ve okuduğunu anlama şeklinde tavsiye ediyoruz.

Son dönemlerde sınavlarda sorulan soruların çok uzun ve anlaşılması zor olması öğrencilerin özellikle Türkçe sorularında oldukça zaman kaybetmesine yol açmaktadır. 10 derslik bir paket olan hızlı paragraf çözümü kursu sayesinde öğrenciler hem paragraf sorularında hız kazanıyor hem anlaşılması zor yeni nesil soruları daha rahat anlar hale geliyorlar.

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece olarak İstanbul’un ve Türkiye’nin her tarafına online olarak hızlı okuma ve hızlı paragraf çözümü eğitimi vermekteyiz. Dilerseniz bu dersi evinize öğretmen yönlendirmesi yaparak yüz yüze de anlatabiliyoruz fakat bizim tavsiyemiz online olarak alınmasıdır. Online dersler öncesinde öğrenci ve öğretmen uyumunu tespit etmek için 15-20 dakika ücretsiz deneme dersi imkanı sunuyoruz. Detaylı bilgi için eğitim danışmanlarımızla iletişime geçebilir ve deneme dersi talebinde bulunabilirsiniz.

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece Ne Zaman Almalıyız?

Her iki kursumuzu da sınava gerecek her öğrencinin almasını tavsiye ediyoruz fakat sınavdan hemen önce değil dönem başında alınması çok daha verimlidir. Bir kere alınması yeterlidir.

Paragraf ve hızlı okuma kurslarımızın mantıkları farklılık gösterir.  Hızlı paragraf kursumuz sınava yönelik özel bir çalışmadır.

Ayrıntılı bilgileri eğitim danışmanlarımızdan alabilirsiniz. Hızlı okuma kursu alan adaylarımız istedikleri takdirde Türkçe dil bilgisi olarak da devam edebilmektedirler.

Kurslarımız sadece bunlarla sınırlı değildir. Diğer derslerden yani matematik, fen, sosyal, fizik, kimya, biyoloji, ingilizce ve diğer yabancı dillerden de ders verilmektedir. Tüm sınavlara hazırlık dersleri verilmektedir.

Hızlı Okuma Kursunu Kimler Almalıdır ?

Seri okuma, hızlı okuma kurslarını herkes alabilir. İlkokul öğrencileri için okumayı hızlandırma ve anlama şeklinde ders almalıdır. İlkokul öğrencilerinden dakika da 85-95 kelime okurken verilen eğitim sonunda 270-300 kelimeye kadar çıkılabiliyor.

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece kursuna katılan adaylardan dakikada 180-200 kelime okuyanlar ise 420-450 kelimeye kadar çıkabiliyor.

Hızlı okuma kursu ortalama olarak 16 derste tamamlanır fakat ders sayısı öğrencinin seviyesine bağlı olarak değişebilir.

Hızlı Paragraf Çözümü Kursu Kimler Almalı?

Hızlı paragraf çözümü kursunda, paragraf teknikleri anlatılmaktadır. Lgs, Yks, Dgs, Kpss, Ales,Yös gibi sınavlara girecek olan tüm adayların alması gereken bir derstir.

Hızlı paragraf çözümü kursu 10 derste tamamlanır ve soru çeşitlerine farklılık gösteren tüm taktikler gösterilmektedir.

Kursun verimli olması ve bu kazanımları hayatımız boyunca kullanabilmemiz için hızlı okuma kursunun 5 haftada alınmasını ve her hafta verilen ödevlerin tam olarak yapılması gerekmektedir.

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece Ders Ücretlerimiz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı ders ücretlerimiz için eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece Şubelerimizle İrtibat

İlkokul sınıf  eğitmenleri, LGS , YKS, YÖS, KPSS, ALES derslerimiz hakkında bilgi almak için 0532 621 1141 numaralı telefonumuz ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer kurslarımız hakkında bilgi almak isterseniz lütfen arayınız. Eğitim danışmanlarımız sizlere ayrıntılı bilgi verecektir.

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece hattımızdan kursumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Ön kayıt formunu doldurarak kursumuzla iletişim kurabilirsiniz.

Hızlı Okuma Kursu Küçükçekmece Önemli Not: Bizden ders alan öğrencilere haftada bir online deneme uygulanmaktadır.(LGS YKS öğrencilerine) Bütün öğrencilerin katılımını istemekteyiz. Günlü sınav olduğu için belirtilen tarihlerde yapılması gerekmektedir.

Merak Edilenler

Ders almaya başlamadan önce, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?

Evet, 15-20 dakikalık deneme dersi imkanımız vardır. Deneme dersi sonrası uyuma bakılır gerekirse tekrar başka bir öğretmenimiz ile deneme dersi yapılabilir.

Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?

Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmekteyiz.

Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuç veriyor mu?

Evet, vermektedir, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk sebeplerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve eğitimcilerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders fiyatlarımızda kampanya başlattık. Bizleri arayarak, ya da aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Telefon aramalarınıza veya whatsapp mesajlarınıza anlık olarak yanıt vermekteyiz.

    hızlı okuma kursu küçükçekmece

    hızlı okuma kursu küçükçekmece

    hızlı okuma kursu küçükçekmece

    hızlı okuma kursu küçükçekmece

    hızlı okuma kursu küçükçekmece
    Hızlı Okuma Kursu

    hızlı okuma kursu küçükçekmece

    Hızlı Okuma Kursu
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Programlar ve Özel Ders Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
    Mesaj gönder
    1
    WhatsApp İletişim
    Merhaba, POPÜLER HOCA' dan geliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
    Call Now Button