İzmit/KOCAELİ Çukurambar/ANKARA

Hızlı Okuma Kursu Giresun

Hızlı Okuma Kursu Giresun
Hızlı Okuma Kursu

Hızlı Okuma Kursu Giresun, Lgs, Yks, Dgs, Kpss, Ales gibi Meb ve Ösym’nin hazırladığı sınavlara girecek olan tüm adayların almasını tavsiye ettiğimiz kurs paketidir. Hızlı (seri) okuma ve hızlı paragraf çözümü olarak ikiye ayrılmaktadır.

Hızlı (seri) okuma kursunu okumasını hızlandırmak isteyen herkes alabilir. İlkokul öğrencileri için seri okuma ve okuduğunu anlama çalışmaları yapılmaktadır. Hızlı paragraf çözümü ise sınavlarda çıkan yeni nesil sorulara yönelik yapılan bir çalışmadır. Hızlı paragraf çözümü kursu  uzun ve anlaşılması güç soruları daha kısa sürede okumaya ve daha anlaşılır hale getirmeye katkı sağlar.

Hızlı Okuma Kursu Giresun olarak yalnızca hızlı okuma değil ilkokul, ortaokul, lise ve yabancı diller olmak üzere tüm branş derslerden özel ders vermekteyiz. Kurslarımızı dilerseniz birebir öğretmen ve öğrenci olacak şekilde online olarak dilerseniz eve öğretmen yönlendirmesi ile yüz yüze olacak şekilde alabilirsiniz. Hızlı okuma kursu için bizim önerimiz online olarak alınmasıdır. Yüz yüze derslerden hiçbir farkı olmadığını 15-20 dakikalık ücretsiz deneme dersimizden sonra görebilirsiniz.

Hızlı Okuma Kursu Giresun Kimler Almalı?

Hızlı okuma kursunu okumasını hızlandırmak isteyen herkes alabilir. Genellikle avukatlar bu dersimizi tercih etmektedir. Salgın hastalık nedeniyle okul derslerinde istediği verimi alamayan ilkokul öğrencilerimiz de seri okuma ve okuduğunu anlama şeklinde kursumuzda faydalanabilirler.

Hızlı okuma kursu öğrencinin seviyesine bağlı olarak 16 derste tamamlanmaktadır. İlkokul öğrencileri başlangıçta dakika da 85-95 kelime okurken verilen eğitim sonunda 270-300 kelimeye kadar çıkılabiliyor. Hızlı Okuma Kursu Giresun kursumuza katılan adaylardan dakikada 180-200 kelime okuyanlar ise 420-450 kelimeye kadar çıkabiliyor.

Eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Hızlı okuma kursu alan adaylarımız istedikleri takdirde Türkçe dil bilgisi ile derslere devam edebilmektedirler.

Hızlı Paragraf Çözümü Kursu Kimler Almalı?

Hızlı paragraf çözümü kursunda, yeni nesil sorularda başarı elde etmeyi sağlayacak paragraf teknikleri anlatılmaktadır . Lgs, Yks, Dgs, Kpss, Ales, Yös gibi sınavlara girecek olan tüm adayların alması gereken bir derstir.

Hızlı paragraf çözümü kursu 10 ders saatinde tamamlanır. kurstan maksimum verim elde edebilmek için adaylar kursu 5 haftada almalı ve her hafta verilen ödevleri düzenli bir şekilde yapmalıdır.

Uzun paragraf sorularını ve yeni nesil soruları nasıl daha hızlı çözebileceğinizi görebilmek için eğitim danışmanlarımızdan 15-20 dakikalık ücretsiz deneme dersi talebinde bulunabilir ve alanında uzman eğitmen kadromuz ile tanışabilirsiniz.

Hızlı Okuma Kursu Giresun Ders Ücretlerimiz

Hızlı Okuma Kursu öğrencinin seviyesine bağlı olarak ortalama 16 derste tamamlanır, hızlı paragraf kursu ise 10 derste tamamlanır.

2022-2023 Eğitim öğretim yılı ders ücretlerimiz için eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Hızlı Okuma Kursu Giresun Şubelerimizle İrtibat

İlkokul sınıf eğitimleri, LGS , YKS, YÖS, KPSS, ALES derslerimiz hakkında bilgi almak için 0532 621 1141 numaralı telefonumuz ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer kurslarımız hakkında bilgi almak isterseniz lütfen arayınız. Eğitim danışmanlarımız sizlere ayrıntılı bilgi verecektir.

Hızlı Okuma Kursu Giresun  hattımızdan kursumuzla iletişime geçebilirsiniz.

Ön kayıt formunu doldurarak kursumuzla iletişim kurabilirsiniz.

Hızlı Okuma Kursu Giresun Önemli Not: Bizden ders alan öğrencilere haftada bir online deneme uygulanmaktadır.(LGS YKS öğrencilerine) Bütün öğrencilerin katılımını istemekteyiz. Günlü sınav olduğu için belirtilen tarihlerde yapılması gerekmektedir.

 

Merak Edilenler

Ders almaya başlamadan önce, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?

Evet, 15-20 dakikalık deneme dersi imkanımız vardır. Deneme dersi sonrası uyuma bakılır gerekirse tekrar başka bir öğretmenimiz ile deneme dersi yapılabilir.

Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?

Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmekteyiz.

Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuç veriyor mu?

Evet, vermektedir, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk sebeplerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve eğitimcilerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders fiyatlarımızda kampanya başlattık. Bizleri arayarak, ya da aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Telefon aramalarınıza veya whatsapp mesajlarınıza anlık olarak yanıt vermekteyiz.

    hızlı okuma kursu giresun

    hızlı okuma kursu giresun

    hızlı okuma kursu giresun

    hızlı okuma kursu giresun

    hızlı okuma kursu giresun
    Hızlı Okuma Kursu

    hızlı okuma kursu giresun

    Hızlı Okuma Kursu
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Programlar ve Özel Ders Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
    Mesaj gönder
    1
    WhatsApp İletişim
    Merhaba, POPÜLER HOCA' dan geliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
    Call Now Button