İzmit/KOCAELİ Çukurambar/ANKARA

Matematik Özel Ders Elazığ

Matematik Özel Ders Elazığ
Hızlı Okuma Kursu

Matematik Özel Ders Elazığ

Özel ders veren kurumlar arasında Türkiye’nin en büyüğüyüz. Elazığ’da bulunan tecrübeli öğretmenlerimiz ile ders veriyoruz.Online ya da eve öğretmen yönlendirmesi ile Türkiye’nin her yerine özel ders anlatıyoruz. Online derslerimizin öncesinde sistemi görebilmeniz ve öğretmen ile öğrenci uyumunu ölçebilmek için 15-20 dakikalık ücretsiz deneme dersi yapıyoruz. Deneme dersine velilerimiz de katılabilir ve akıllarındaki soruları öğretmenlerimize sorabilirler. Herhangi bir memnuniyetsizlikte farklı bir öğretmen ile bir deneme dersi daha yapma imkanı da sunuyoruz. Online dersler yüz yüze derslere göre çok daha hesaplı ve daha konforludur. Online derslerimizin yüz yüze derslerden verim açısından hiçbir farkı olmadığını deneme dersimizden sonra sizler de görebilirsiniz.

Eve öğretmen yönlendirmesinde ise öğretmenimiz evinize 1,5 saatliğine ders anlatmaya gelir. Dersler 40 dakika ders 10 dakika mola 40 dakika ders formatında işlenir. Maalesef yüz yüze derslerin öncesinde deneme dersi imkanı yoktur. Daha detaylı bilgi almak ve deneme dersi talep etmek için eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Matematik Özel Ders Elazığ

Öğrenciler genelde başarısızlık korkusu ile matematiğe önyargılı yaklaşmaktadırlar. Bu nedenle bizler ilkokuldan itibaren matematik dersinin özel ders olarak alınmasını tavsiye ediyoruz. Çünkü matematik konu üzerine konu koyularak ilerler ve temelin sağlam olması çok önemlidir. Özel derste öğrenci takıldığı soruyu anlık olarak öğretmene sorabilir ve anlık olarak yanıt alabilir. Öğrencinin matematiği iyi olması durumunda gireceği tüm sınavlarda başarılı olmaktadır. Uzman eğitmen kadromuz ile gerek ilkokul gerek Lgs gerek Yks öğrencilerimize matematiği öğretmenin yanında sevdirmeyi ilke edindik. Matematik Özel Ders Elazığ  olarak öğrencilerin önyargılarını kırıyor ve matematiğe bakış açısını değiştirerek onları adım adım başarıya ulaştırıyoruz.

Son yıllarda Meb ve Ösym sınavlarında çok uzun ve karmaşık sorular sorulmaya başlandı. Bu sorular her ne kadar çok zor gibi görünse de mantığı kavrandığında kolaylıkla yapılabilecek türden sorulardır. O nedenle ezbere değil mantığını kavramaya yönelik çalışmalar yapılmalıdır. Alanında uzman eğitmenlerimiz güncel müfredata ve yeni nesil sorulara yönelik çalışmalar yapmaktadır. Kurumumuzdan ders alan adaylar yalnızca ders esnasında değil ders sonrasında da yapamadıkları soruları whatsapp üzerinden ders aldıkları öğretmenlerine ücretsiz olarak  sorabilirler.

Kurumumuzda yalnızca matematik değil, fizik kimya biyoloji vb. gibi lise branş dersleri, ilkokul takviye dersleri, Lgs, Yks, Ales, Dgs, Kpss, Yös, Msü, Ydt, Bilsem gibi sınavlara hazırlık dersleri, hızlı okuma kursları ve yabancı dil eğitimleri vermekteyiz.

Matematik Özel Ders Elazığ Hangi İlçelerde Verilir?

Matematik Özel Ders Elazığ olarak Elazığ Merkez, Ağın, Alacakaya, Aricak, Baskil, Karakoçan, Keban, Kovancılar, Maden, Palu, Sivrice gibi ilçelerine özel ders vermekteyiz.

Matematik Özel Ders Elazığ Ders Ücretlerimiz

2022-2023 Eğitim öğretim yılı ders ücretlerimiz için eğitim danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Matematik Özel Ders Elazığ Şubelerimizle İrtibat

LGS , YKS, DGS, YÖS, KPSS, ALES derslerimiz hakkında bilgi almak için 0532 621 1141 numaralı telefonumuz ile iletişime geçebilirsiniz. Diğer kurslarımız hakkında bilgi almak isterseniz lütfen arayınız. Eğitim danışmanlarımız sizlere ayrıntılı bilgi verecektir.

whatsapp

Whatsapp hattımızdan kursumuzla iletişime geçebilirsiniz. Ön kayıt formunu doldurarak kursumuzla iletişim kurabilirsiniz.

Matematik Özel Ders Elazığ Önemli Not: Bizden ders alan öğrencilere haftada bir online deneme uygulanmaktadır.(LGS YKS öğrencilerine) Bütün öğrencilerin katılımını istemekteyiz.

Merak Edilenler

Ders almaya başlamadan önce, ücretsiz deneme imkanımız var mıdır?

Evet, 15-20 dakikalık deneme dersi imkanımız vardır. Deneme dersi sonrası uyuma bakılır gerekirse tekrar başka bir öğretmenimiz ile deneme dersi yapılabilir.

Aldığım hizmetten memnun kaldım, ancak öğretmen değişikliği istiyorum, mümkün müdür?

Evet, sizin için uygun olan kriterler doğrultusunda yeni bir öğretmen yönlendirmekteyiz.

Uzaktan eğitim gerçekten iyi sonuç veriyor mu?

Evet, vermektedir, hatta bazı öğrencilerimiz için ulaşım esnasındaki vakit kaybı, yorgunluk sebeplerinden dolayı yüz yüze eğitimden daha verimli olmaktadır.

Sizler ve eğitimcilerimiz için pandemi döneminin yarattığı olumsuz etkileri azaltmak için özel ders fiyatlarımızda kampanya başlattık. Bizleri arayarak, ya da aşağıdaki iletişim formunu doldurarak bizimle iletişime geçebilir, fiyat teklifi alabilirsiniz.

Telefon aramalarınıza veya whatsapp mesajlarınıza anlık olarak yanıt vermekteyiz.

    matematik özel ders elazığ

    matematik özel ders elazığ

    matematik özel ders elazığ

    matematik özel ders elazığ

    matematik özel ders elazığ

    matematik özel ders elazığ

    Hızlı Okuma Kursu
    Ziyaretçi Yorumları

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

    Programlar ve Özel Ders Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
    Mesaj gönder
    1
    WhatsApp İletişim
    Merhaba, POPÜLER HOCA' dan geliyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
    Call Now Button